Home » algemene info

Hoe werkt de Mama’s Club Tiel?

JA! Ik word lid! 

De moeders en kinderen van onze club komen een aantal keer per maand, een dagdeel bij elkaar om iets leuks te doen, zoals bijvoorbeeld wandelen, knutselen, koekjes bakken, spelen, muziek maken of naar een speeltuin of het hertenkamp.

Maandelijks wordt er ook naar gestreefd om 1 a 2 avonden te organiseren voor de moeders, zonder de kinderen. Gezellig samen koken of naar de film, maar een andere invulling is ook denkbaar: (creatieve) workshops, informatie uitwisselen over een specifiek onderwerp of kleertjes / speelgoed ruilen. Deelname is voor leden vrijblijvend. Gezelligheid staat voorop!

Daarnaast zijn er maandelijks 3 speelochtenden voor moeders met kinderen van 0-4.
Deze vinden plaats bij het Oosthonk, Meeslaan 2a in Tiel oost, of in de Prins Mauritsschool in Tiel Passewaaij, Hooibeestje 2. 

Kijk voor meer informatie op de pagina ‘speelochtenden’.

De kosten van een lidmaatschap zijn €5,00 per jaar. Dit dient te betaald worden tijdens de tweede activiteit waar je aan deelneemt. Tijdens de eerste activiteit kun je kennismaken, de sfeer proeven en besluiten of je lid wilt worden. Als er voor activiteiten kosten worden gemaakt voor entreegeld, knutselmateriaal, ingrediënten voor koekjesdeeg, etc. wordt het totaal gedeeld door het aantal aanwezige kinderen en/of moeders. Je betaalt dus alleen voor activiteiten waar je aan deelneemt. Heb je zelf een leuk idee voor een activiteit, laat het ons dan ook gerust weten! 

Vaders/ partners zijn natuurlijk ook van harte welkom bij de activiteiten.

Op onze besloten Facebook-groep vinden de leden van onze club elkaar om af te spreken, tips of advies te vragen of gewoon lekker te kletsen. Hier kun je worden toegelaten na het betalen van de contributie.

De Mama’s Club behoudt zich het recht voor om geplande data van activiteiten te wijzigen, mits de uitnodigingen nog niet zijn verstuurd. We proberen dit zo min mogelijk te doen. Als de uitnodigingen eenmaal zijn verstuurd, worden de activiteiten alleen verplaatst indien hoogst noodzakelijk (bij calamiteiten).

Bij alle activiteiten geldt dat moeders verantwoordelijk zijn voor hun eigen kinderen en daar ook naar handelen. De organisatie van de Mama’s Club kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade die ontstaat tijdens activiteiten van de Mama’s Club. We gaan ervan uit dat de moeders een aansprakelijkheidsverzekering hebben.