Home » algemene info » Ervaringen

Ervaringen

 

Mijn dochtertje kwam in de fase dat ze graag met andere kindjes wilde spelen, maar die kenden we bijna niet. Na een korte online zoektocht kwam ik uit bij de mama’s club. De eerste stap om naar de eerste activiteit te gaan vond ik wat zwaar, maar daar heeft de mama’s club de perfecte oplossing voor: zo kan je eerder komen of met een andere mama mee. Dankzij de mama’s werd de eerste activiteit van mij en mijn dochtertje een hele gezellige activiteit.
De beste manier om de club te omschrijven: een warm welkom, aardige mama’s en vooral geen vooroordelen. Bij de mama’s club kunnen kinderen en mama’s zichzelf zijn. Sinds de eerste activiteit heb ik samen met mijn dochtertje en later mijn zoontje al verschillende leuke activiteiten bijgewoond. En of we nou gaan spelen, knutselen of zelfs paaseieren zoeken, elke activiteit wordt met liefde georganiseerd en dat merk je. Mijn kinderen maken vriendjes, en ik heb er nieuwe vriendinnen bij gekregen. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet om lid te worden.

Judith mama van Femke en Bram

 

De Mama's Club is voor mij:

- een hele gezellige club.

- 1 grote familie.
- een perfect georganiseerde BBQ ter ere van het 5-jarig jubileum, met springkussen, zwembadjes, schminken, DJ, fotograaf, lekker eten en drinken, waterpistool voor alle kinderen, slush puppy, gratis loterij met geweldige cadeaus en een goody bag! 
- contact met hele aardige moeders met kinderen in dezelfde fase.
- speelochtend in het Oosthonk en speeltuinochtend.
- tips uitwisselen.
- leuke activiteiten voor kinderen, mama's en papa's.
- gezellig spelen voor de kinderen.
- een bestuur dat alles perfect regelt.
- wandelen en kletsen met andere moeders- gezelligheid- de leuke sportdag.
- elkaar ook gezellig bij de peutergym, peuterzwemmen en muziekles tegenkomen.
- op facebook tips krijgen, foto's kijken en interessante artikelen delen.

- iedere maand de leuke nieuwsbrief !- geweldige sponsors !- ik kijk altijd uit naar de activiteiten!
Linda, mama van Linde en Jolein

‘Is er ook een potje?’ vraagt Evelien plots als we in de speeltuin zijn (en ze nét een plasje heeft gedaan bij vertrek van de psz….)
“Moet je plassen dan?”, vraag ik verbaasd.
“Ja, en een poepie!” Dat is het startsein voor me om meteen alles in te pakken. Het picknickkleed oprollen lukte me niet in de haast die ik plots had. Maar ineens bedacht ik me:”Ik zit in een mama’s clubnetwerk! En ja….even verderop woonde één van de mama’s waar Evelien even naar de wc mocht(en niet meer wegwilde, want Lucas en Benjamin hebben ook zulk leuk speelgoed!). Zo konden we droog op weg naar huis, want het was nog een behoorlijk eind lopen naar de auto.

Sylvie-Ann, mama van Evelien en Nora

 

'Mijn man kwam met de tip dat er in Tiel een mama club bestond. Mijn vriendinnen wonen allemaal bijna buiten de stad. Door de mama club heb ik veel nieuwe contacten opgedaan. Zo sport ik nu elke woensdagochtend met drie andere mama’s. Ik bezoek de speel ochtend en neem deel aan diverse activiteiten. Denk aan een cocktail avond of een nieuwjaarsreceptie. Wat ik ook heel fijn vond is dat je je eigen ervaringen als mama zijnde dan kunt delen met andere mama’s. Loop je ergens tegen aan of heb je vragen dan is daar de mama club.'

Paula, mama van Victoria en Olivia

 

Ik kom van oorsprong niet uit Tiel en had na ruim 7 jaar nog steeds bijna geen vrienden of bekenden. 
Dankzij en met de Mama’s Club, ga ik regelmatig op gezellige koffieleut ochtenden (ook wel speelochtenden genoemd :)) en zie ik regelmatig andere mama’s, gewoon even voor de gezelligheid. 
Er wordt niet geoordeeld en veroordeeld. Je bent mama, maar daarnaast ook gewoon mens, en dat ondersteunt de Mama’s Club.

Lisenka, mama van zoon Jamie en dochter Lexi