Home » Updates » Tupperware Kookworkshop - door mama Karen

Tupperware Kookworkshop - door mama Karen

Gepubliceerd op 16 november 2015 om 09:51

Als je het hebt over plastic bewaarbakjes kopen, zullen de meeste moeders naar de Action lopen. Maar ik ben sinds een aantal jaar fan van Tupperware! Dus een Tupperware-avondje was weer een geweldig leuk uitje voor mij. Onder begeleiding van Elif (een kennis van Lisenka) hadden we een complete avond plastic-plezier.

Vol enthousiasme konden we de bakjes, flessen, messen en MultiCook uittestten. Deze laatste is een kom waarin je van alles gaar kunt krijgen in de magnetron, denk aan soep, aardappelen, groente, kip en zelfs spekjes krokant voor in de stamppot. Inmiddels heb ik hem zelf nu twee jaar en ik gebruik hem bijna dagelijks. Maar de andere dames wilden dit met eigen ogen zien. Al met al werd er een kilo’tje aardappels geschild en binnen 6 minuten gaar gemaakt in de magnetron. Deze mochten vervolgens in een bewaarbak om de volgende dag met kaas opgebakken te worden. Natuurlijk was deze kaas ook al geraspt met de tupperware-kaasrasp.

Als echte huisvrouwen zaten we op de bank even een terugblik op ons zelf te werpen. Want wees eerlijk, zo zagen we ons zelf heus niet zo’n 10 jaar geleden: Enthousiast over een kaasrasp of super snelle aardappels en groente op tafel…


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.