Home » Updates » Dump- je-kado- avond 2017

Dump- je-kado- avond 2017

Gepubliceerd op 20 januari 2017 om 20:00

Door mama Mijke
Ook deze keer werd het nieuwe jaar weer feestelijk afgetrapt met de legendarische dump-je-cadeau-avond. Dé avond waarop je onder het genot van een hapje en een drankje (of 3) je meest afzichtelijke cadeaus kwijt kunt.

 Het maakt niet uit of wanneer je ze gekregen hebt of hoe lang ze al op je zolder staan, alles is geoorloofd zolang je ze maar niet nieuw hebt gekocht. Of gewonnen hebt tijdens de jaarlijkse barbecue, zo bleek toen Tanja haar dvd-pakket probeerde te slijten. Een door de mama’s gegeven paard hoor je duidelijk niet in de bek te kijken.

Er werd keihard gevochten om de leuke cadeaus te bemachtigen en vóóral om zo veel mogelijk zooi kwijt te raken. Ik heb zelden mensen zo blij zien kijken als ze iets weg mochten geven (ik vermoed trouwens ook dat er helemaal niet zoveel mama’s jarig zijn in mei en november, maar ach alles is geoorloofd in oorlog, liefde en cadeauspellen).

Na een super gezellige avond, een beetje vals spelen en het betere ruilwerk was het me uiteindelijk gelukt om alleen maar met leuke spullen te eindigen. En misschien nog belangrijker, we hadden Tanja mooi weer met de dvd’s opgezadeld. Ze nam het moedig op en vertrok vrolijk met haar volle doos weer naar huis. Althans dat dachten we, totdat we de hele stapel dvd’s verstopt achter de bank terug vonden.

Lisenka probeerde geïnspireerd door deze actie nog te vertrekken zonder de prachtige baby-gym die ze had bemachtigd, maar die poging was iets minder succesvol. Gelukkig wist ze dat de voortuin van Marloes op de route naar huis lag, dus uiteindelijk is ook dat helemaal goed gekomen. Wel was ik in alle commotie mijn tas vergeten mee te nemen, maar die kon ik de volgende dag gewoon komen ophalen. De dvd’s die ik erin terug vond heb ik inmiddels weer bij Tanja achter kunnen laten (je wc nog opgeruimd recentelijk?) en zo was het cirkeltje weer rond.

Dus mocht je nou binnenkort een event voor de mama’s club hosten, check dan voor vertrek even je wc. Of beter nog, kom volgend jaar gezellig naar de dump-je-cadeau-avond, dan heb je alvast één cadeau klaarstaan.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.