Home » Updates » Pre - 50 tinten grijs - avond

Pre - 50 tinten grijs - avond

Gepubliceerd op 25 januari 2017 om 20:00

Door mama Tanja
(let op, bevat spoilers over deel 1 van de film!)

 

 50 Tinten grijs deel 2 – Fifty shades darker-  komt binnenkort in de bioscoop. De mama's club gaat gezellig kijken tijdens de ladies night op 8 februari. En voordat we daar in de bioscoop heen gingen we op 25 januari bij mij thuis nog even opfrissen met deel 1. Eerlijkgezegd had ik Fifty shades of Grey gezien, maar was ik best veel vergeten. Ik twijfelde of ik deel twee wilde zien. Vandaar dat een opfrisser best welkom was. Bijkomend voordeel: met 7 dames bij ons op de bank hadden we een hoop gezellig gekakel in huis.

Een aantal aanwezigen had het boek gelezen en was niet te verlegen om een en het ander uit te leggen. Ik bedoel, Anastasia, maagd en student 'English Lit' van begin 20 laat zich versieren door miljardair Christian Grey. Christian is een tik-kel-tje bazig. Een enorme control freak. Met name, hij houdt er een nogal (vind ik dan) zieke hobby op na waar Ana wel heel makkelijk in mee gaat. Te makkelijk als je het mij vraagt, maar goed, volgens ´zij-die-het-boek-gelezen-hebben´ ging dat in het boek iets minder makkelijk. Ana doet enthousiast mee in de hobby van Christian waarbij, hoe vervelend, het welgevormde lichaam van mr. Grey goed in beeld komt. Uiteindelijk onthult Christian zijn diepere zielenroerselen, waarmee het ´begrijpelijk´ wordt waarom hij geworden is zoals hij is. En Ana besluit bij hem weg te gaan om dat Christians hobby haar toch maar te gortig wordt.

Slotsom: wat een rare zieke gast is die Christian Grey, maar de acteur die hem speelt mag er best wezen. In het echte leven rennen wij (in tegenstelling tot Ana) hopelijk kei hard weg als je zo'n figuur tegenkomt. Gelukkig gaat zij in deel twee vermoedelijk eens goed de baas spelen over hem. Yes, 8 februari ik heb er zin in!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.