Home » Updates » Egels Knutselen

Egels Knutselen

Gepubliceerd op 27 september 2017 om 08:27

Je kent dat wel, zo’n ochtend dat je niet zo goed weet wat je moet gaan doen tot je op facebook ineens een melding krijgt van een knutselochtend bij de leukste club in Tiel! Daarin is de mama’s club toch echt een reddende engel.

Samen met mijn boeven en een vriendje van Feline, Jasper, ging ik op naar Marloes. Ik had al rekening gehouden met het knutselen en onze ikea stoel in de auto gelegd maar bij Marloes aangekomen was dat zeker overbodig. Zij heeft een hele stapel ikea stoelen (ideaal!!). De kindjes mochten lekker gaan kleien! Dat is nou net de favoriete bezigheid van Feline en Jasper. Ze mochten een egel maken.

Marloes had het brooddeeg al klaargemaakt en zo konden ze meteen aan de gang. Eerst zochten we op hoe een egel er eigenlijk uit ziet. Een spitse neus met een rond lijfje. Met spaghetti mochten ze mooie stekels maken. Jasper vond het erg leuk om de stekels in de klei te verstoppen en Feline had een echte egel gemaakt.

Toen ze klaar waren mochten ze nog een egel maken, wat een feest! Marloes maakte het brooddeeg op tafel klaar en wij (de mama’s) vroegen welk recept Marloes gebruikte. Toen wij thuis kwamen wilden de boeven nóg meer kleien en wisten mij precies te vertellen wat ik moest doen om brooddeeg te maken :’). We hebben zeker nog lang genoten van dit klei avontuur want toen het gedroogd was wilde mevrouwtje het ook nog schilderen. Nu kan de egel mooi schitteren in het prachtige herfstbakje wat zij gemaakt heeft.

 

 Wij hebben een onwijs leuke ochtend gehad, Marloes bedankt! (O ja, en sorry voor de zooi in huis
 :-O)

 

Komen jullie de volgende keer ook knutselen?

 

Liefs Marielle, Feline, Jasper en Jax


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.