Home » Updates » Paaseieren zoeken op Goede Vrijdag

Paaseieren zoeken op Goede Vrijdag

Gepubliceerd op 30 maart 2018 om 16:34

Omdat Femke al vanaf begin maart vroeg of we dit jaar ook weer paaseieren zouden gaan zoeken thuis, dacht ik dat ze het vast leuk zou vinden om met deze activiteit mee te doen. En het was inderdaad erg geslaagd!

Tobi mocht uiteraard ook mee, dus nadat ze eerst haar eigen paashaas had geknutseld heeft ze daarna Tobi geholpen. Dankzij de goede voorbereidingen van Marloes hadden ze allebei al snel een prachtige paashaas.

Daarna werd er buiten nog "even snel" een groepsfoto gemaakt van alle kinderen en daarna zoeken maar! De paashaas had goed zijn best gedaan en er was voor alle kindjes ruim voldoende lekkers te vinden. Ook het weer werkte gelukkig mee.

Toen alle mandjes gevuld waren nog even in de tuin bij Marloes wat drinken en spelen/gezellig kletsen (en chocola eten...). Ik ging met 2 heel tevreden kindjes weer naar huis waar Nienke ook mocht meegenieten van de vondst. Want zij is dan misschien wel iets te oud om mee te zoeken, maar ze vindt het nog wel erg lekker!

Bedankt voor de leuke ochtend!

Femke: "Ik vond het zoeken heel erg leuk en de eitjes en de chocolade paashaas waren heel erg lekker! Volgend jaar wil ik weer meedoen!"

** Tijdens deze ochtend hebben we geprobeerd een groepsfoto van de kinderen te maken… **
We hebben er een filmpje van gemaakt (klik het bericht open om te bekijken!)


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.